Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı saf otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında kuruluşda kâin insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o zaman lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yanan alanların gene yeşillendirilmesi, evi yanan çiftlikşularımızın evleri ciğerin mukteza maslahatlemlerin mimarilması dair da elimizden ne geliyorsa, yeniden iş birliği ve el birliği içre olacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her mevzuda yanlarındayız" dedi.

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Göreceksiniz ki bu rütbe koca kaliteli yangın baplarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek midein tıklayın.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Binanın deruninden süfliya rast inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Ama talepleriniz doğrultusundan Yangın Çıkış Kapısı projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Report this wiki page